WordPress meta description og title

Meta title og descriptionNormalt når din side bliver indekseret af google og den bliver vist i et søgeresultat er overskrift og tekst noget google selv vælger fra den pågældende side. Det er sjældent særlig hensigtsmæssigt da du ofte bedre selv kan skrive en ”sælgende” overskrift og beskrivelse af din side end google kan. Title er den overskrift der vises i googles søgeresultater og meta description er den beskrivelse der gerne skulle få folk til at blive interesserede i indholdet og klikke ind på din side.

Du kan ændre meta description og titles på alle sider individuelt ved at downloade et SEO-plugin til WordPress. Vi anbefaler ”All-in-one SEO pack” eller ”WordPress SEO by Yoast” som du kan læse mere om her: SEO plug-ins til WordPress

Når du installerer et af disse plug-ins kan du i bunden af hver side eller indlæg du opretter lave en title og en meta description selv.

Søgemaskiner lægger mere vægt på dine søgeord hvis de står i starten af din title, så sørg for at nævne dit primære søgeord for den pågældende side står i starten af din title.

WebCoders (+45) 36 96 51 36 Referencer | Det siger kunderne